■مصطفی صنوبری:

در روز جمعه ۲۵بهمن ماه ۹۸ فوتبال استان خراسان رضوی، شاهد یکی از  پاک ترین مسابقات لیگ خود بود. 

پیشکسوت فوتبال استان خراسان رضوی، و باشگاه دهداری مشهد، که وظیفه هدایت این تیم را در لیگ ۹۸ فوتبال بزرگسالان استان  برعهده داشت، در خصوص دیدارهای هفته پایانی لیگ ، با وجود رقابتی نزدیک ، حساس ، و تنگاتنگی که در مقابل حریف مدعی خود داشت ، لذا اینگونه سخن به میان آورد : 

درست است که همواره در روزهای انتهایی مسابقات، باتوجه به حساسیت جدول رده بندی، حواشی و فشارهای مضاعفی را تیم ها متحمل میشوند ، اما قطعا مواردی را شاهد بوده ایم که منجر به بعضی مسائل و موضوعاتی شده است، که به هیچ عنوان زیبنده فوتبال خراسان رضوی نیست . لذا در این سالهای اخیر، که تجربه حضور در فوتبال این شهر را دارم ، هیچگاه به یاد نمی آورم که اینگونه تیم هایی در مسیر حساس رقابتها حضور داشته باشند ،از طرفی هم چند دیدار سرنوشت ساز و کلیدی، همزمان در حال برگزاری باشد ، و اینگونه بدون هیچ حاشیه ای و در کمال آرامش ، فوتبالی پاک و اخلاق مداری را شاهد باشیم.  

من در پایان افتخار میکنم که از خانواده بزرگ و بااخلاق دهداری هستم و خدمتگزار این باشگاه و اعضا محترمش می باشم . 

قطعا جایگاه دهداری با توجه به سابقه ای که دارد ، قابل احترام است و ماندگار . 

○ هدف ورزشی با شما. 

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : فوتبال ,اینگونه ,خراسان ,دهداری ,خراسان رضوی، ,استان خراسان ,فوتبال استان ,استان خراسان رضوی، ,فوتبال استان خراسان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود سریال ایرانی روزهای زندگی Adam مرکز جامع خدمات روستایی زیویه یک هیچ Denise Jennifer قاليشويي ارم mashhadtravelnet.parsablog.com آموزش کامپیوتر